Compleet uitgerust de weg weer op

U kunt bij ons terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Behoud fabrieksgarantie
100%
Haal en breng service
Mogelijk
Scherpe tarieven
APK vanaf € 29,95
Fiets lenen?
Gratis

Citroën/Peugeot/DS Service

Voorafgaand aan het onderhoud ontvangt u een prijsopgave. Mochten er onvoorziene, aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, dan vragen wij hiervoor altijd eerst uw toestemming.

Duidelijke prijzen

Voor een Citroën, Peugeot of DS hanteren we vaste prijzen voor de volgende werkzaamheden:

 • Basisonderhoudsbeurt C1/108
  € 229
 • Basisonderhoudsbeurt C3/DS3/208
  € 275
 • Basisonderhoudsbeurt Berlingo/Partner
  € 314
 • Basisonderhoudsbeurt Jumpy/Jumper/Expert
  € 362
 • Basisonderhoudsbeurt overige modellen
  € 295
 • Basisbeurt 100% elektrische modellen
  € 171
 • APK-controle icm beurt vanaf
  € 29,95
 • Losse APK-controle vanaf
  € 39,95

Aanvullend kan het nodig dat de remvloeistof ververst moet worden, de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of brandstoffilter vervangen moeten worden. Informeer bij onze receptie welke aanvullende werkzaamheden wij adviseren.

Pechhulp na onderhoud

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt gehad? Dan kunt u bij ons een jaar Europese pechhulp afsluiten tegen een zéér interessant tarief.

Wij bieden de Klaver Pechhulp Pas voor € 59,95 of de Klaver Pechhulp PLUS Pas voor slechts € 89,95 per jaar. Met de PLUS Pas geniet u van vele extra’s zoals de jaarlijkse APK keuring, tussentijdse controles, bijvullen van vloeistoffen en vervangen van lampjes allemaal gratis.

Voor bedrijfswagens geldt € 69,95 voor de Pechhulp Pas en € 99,95 voor de Pechhulp PLUS Pas.

Ieder merk of model

Heeft u geen Citroën, Peugeot of DS? Geen probleem! U kunt bij ons terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Wij zijn aangesloten bij Eurorepar Car Service, is een snelgroeiend merkonafhankelijk garagelabel met 5000 vestigingen in Europa en 125 in heel Nederland. En nu dus ook in Alkmaar!

Eurorepar staat net als Klaver voor kwaliteit. U ontvangt dan ook 24 maanden garantie op reparaties. Zowel op de onderdelen als het arbeidsloon.

Professioneel reinigen

Wij kunnen uw auto professioneel reinigen tegen zeer scherpe tarieven.

 • Binnen of buitenkant reinigen vanaf € 150,-
 • Compleet (binnen en buiten) reinigen vanaf € 250,-
 • Compleet reinigen & Waxguard lakpantser vanaf € 400,-
 • Waxguard bij aflevering vanaf € 250,-
 • Compleet reinigen & Ceramic Shield lakpantser vanaf € 525,-
 • Ceramic Shield lakpantser tijdens rijklaarmaken van nieuwe auto vanaf € 425,-
 • Glas coating voorruit vanaf € 50

Lakpantser

Als de auto helemaal nieuw is, en nog gepoetst moet worden, is het een goed moment om een extra lak-pantser te overwegen. Dit is een speciale laag die na het poetsen op de auto wordt aangebracht waardoor de glans van de lak veel langer mooi blijft, en vuil minder makkelijk hecht. Wij geven zelfs 3 jaar garantie op het behoud van de glans. Uiteraard kan een lakpantser ook op een gebruikte auto worden aangebracht. Wij informeren u er graag over. We bieden 2 soorten lakpantser aan Waxguard en Ceramic Shield.

Magazijn

Ons magazijn is bereikbaar voor op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. U kunt een mail sturen via het contactformulier of rechtstreeks bellen met het magazijn op nummer 072 511 40 20.

Onze magazijnman Dennis helpt u met het vinden van de juiste onderdelen. Het magazijn van Klaver Auto kan rechtstreeks álle originele onderdelen van Citroën, DS, Peugeot, Chevrolet en Opel leveren, evenals banden van alle soorten, maten en merken. Verder kunnen we voor alle merken en modellen de juiste onderdelen bemachtigen.

Retail

Bent u een auto-, of schadeherstelbedrijf, neemt u dan contact op voor een afspraak over eventuele kortingen. U hoeft geen contract bij PSA Retail af te sluiten. U kunt ook via ons magazijn uw onderdelen bestellen.

BOVAG Autoverzekering

Wij adviseren de autoverzekeringen van BOVAG. Daarmee heeft u altijd een scherpe verzekeringspremie, mag u bij schade altijd naar uw eigen garage, en (afhankelijk van de dekking) heeft u geen eigen risico bij schadeherstel.

Wij kunnen een vrijblijvende offerte opstellen aan de hand van uw schadevrije jaren. Vraag onze verkoopafdeling voor meer informatie.

De verschillende polispakketten vind u hier.