8,8

Eurorepar Car Service is het universele garagelabel van Stellantis, het moederbedrijf van o.a. Citroën, Peugeot, DS, Fiat en Opel. Eurorepar is een snelgroeiend merk-onafhankelijk label met ruim 5000 vestigingen in heel Europa en ruim 125 vestigingen in Nederland. En nu dus ook in Alkmaar!

Eurorepar Car Service staat, net als Klaver, voor kwaliteit, goed advies, een vertrouwd adres, goed bereikbaar met een vriendelijk ontvangst. U ontvangt niet voor niets 24 maanden garantie op onderdelen én arbeidsloon. U kunt bij ons terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Via Eurorepar hebben wij toegang tot alle technische kennis, onderdelen en updates voor uw Citroën, Peugeot of ander Stellantis-merk

Totale ontzorging tegen scherpe prijzen

Wij zien het als onze missie om u compleet uitgerust de weg op te sturen. Ook wanneer u uw auto bij een andere dealer heeft aangeschaft, kunt u bij ons terecht voor totale ontzorging van uw autokosten. Even op een rijtje:

  • Vervangend vervoer: auto á € 35 per dag, of gratis een (elektrische) fiets.
  • Haal en breng service (binnen een straal van 15 km)
  • Wassen en uitzuigen van de auto na onderhoud.
  • Onderhoudspartner voor de particuliere en zakelijke markt
  • Merkonafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Occasions, onderhoud, APK, aircoservice, banden en velgen
  • 100% behoud van fabrieksgarantie
  • Altijd vooraf een prijsopgave
  • 24 maanden garantie op onderdelen én arbeidsloon*

Behoud van fabrieksgarantie

Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden.

Onderhoud en reparatie vindt bij Eurorepar Car Service altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie bij Eurorepar altijd behouden.

Lease Service

Eurorepar Car Service staat voor merkonafhankelijk onderhoud voor particulieren én zakelijke rijders, met in het bijzonder de lease rijder. U hoeft dus niet naar de dealer, maar kunt uw auto tegen uitstekende condities laten onderhouden in onze moderne werkplaats.

Private Lease

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten? Met Private Lease bieden wij een alles-in-één oplossing. Geen kleine lettertjes en eerlijke voorwaarden. Bij een private leasecontract nemen wij alle zorgen uit handen, en mocht je pech krijgen dan kan je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kan je terecht bij jouw vertrouwde Eurorepar vestiging. Het enige wat je nog hoeft te doen, is tanken!