U heeft het wellicht al gehoord. Na 23 jaar zijn wij van Citroën dealer overgestapt naar Eurorepar. Vorig jaar hebben we ons naast Citroën al aangesloten tot het netwerk van Eurorepar en hebben daar een uitstekend jaar mee kunnen draaien.

Eurorepar is voor u misschien een onbekend partij, maar toch zijn er inmiddels ruim 5000 Eurorepar dealers in Europa, en dat aantal groeit nog steeds. Eurorepar is het universele ‘merk’ van Stellantis. En Stellantis is de groep waar Citroën, Peugeot, DS, Opel, Fiat en nog een heel aantal merken onder vallen.

De wereld van de autodealers verandert snel. Niet alleen voor Citroën. Door de toenemende mate van internet-verkopen en private lease neemt het aantal showrooms al jaren af. Deze tendens zet zich ook voort in het aantal merk gebonden garages. De dealers die over blijven worden groter en groter, evenals de eisen die je opgelegd krijgt om erkend dealer te mogen blijven.

Voor ons is nu dus het moment gekomen om Citroën als merkdealer los te laten (best eng!) en te vertrouwen op ons eigen merk ‘Klaver’ en ‘Eurorepar’.

Met Eurorepar zijn we dus nog steeds verbonden met het moederbedrijf van Citroën: Stellantis. Via Eurorepar hebben wij alle certificaten van Citroën aangeschaft en kunnen we dus alles blijven doen. Denk aan onderhoud, reparaties, en updates. Tevens zijn alle programma’s waar we mee werken hetzelfde gebleven. Denk aan de testkast, onderdelen bestellen, facturatie etc.

Maar daarbij kunnen we nu via Eurorepar ook een goedkoper alternatief bieden. Eurorepar heeft namelijk haar eigen exclusieve onderdelen lijn, waar 24 maanden garantie inclusief arbeidsloon op wordt gegeven (Uniek!)

Nog een bijkomend voordeel is dat we nu ook toegang hebben tot de andere 13 merken van Stellantis: Arbath, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, RAM, Vauxhall.

Kortom: Klaver is met Eurorepar nog steeds Compleet Uitgerust.