Citroën zet de C3 Aircross C-Series in de prijslijst. De speciale uitvoering is vanaf nu te bestellen voor minimaal 25.890 euro.

Citroën brengt C-Series nu ook van de C3 Aircross uit. Eerder presenteerde het merk al de C4 Cactus C-Series. Het recept is hetzelfde, je herkent de speciale uitvoering aan de rode accenten. Bij de C3 Aircross zijn de omlijsting van de koplampen en de buitenspiegels in die kleur uitgevoerd. Verder is de speciale uitvoering aangekleed met C-Series-badges, privacy glass, 16 inch lichtmetalen wielen, zwarte dakrails en een dak in een contrasterende kleur (zwart of wit).

Binnenin heeft de C3 Aircross C-Series stoelbekleding met rode accenten en witte stiksels, een chromen omlijsting van de ventilatieroosters, een specifieke dashboardafwerking, vloermatten met rode stiksels, speciale instaplijsten en C-Series-badges.

De Aircross C-Series is gebaseerd op de Feel-uitvoering, die standaard al is uitgerust met onder meer een navigatiesysteem, een regensensor, airconditioning met automatische klimaatregeling en parkeersensoren. De meerprijs ten opzichte van de C3 Aircross Feel bedraagt 2.100 euro. De prijzen en beschikbare motorversies vind je hieronder in de tabel.

Prijzen Citroën C3 Aircross C-Series
benzine
PureTech 110 € 25.890
diesel
BlueHDI 100 € 30.420
BlueHDI 120 automaat € 32.420

Â