• Volledig vernieuwd modeloffensief in bedrijfswagensegment
  • Focus op elektrificatie, connectiviteit en geavanceerde technologie

 

Met de focus op elektrificatie, connectiviteit en geavanceerde technologieën is het complete bedrijfswagenaanbod van Citroën vernieuwd. Zowel in het compacte, middelgrote als grote segment zijn de vernieuwde modellen per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 18.900. Het klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 13.280.

 

1 – Het compacte segment: de nieuwe Citroën Berlingo

  • Rijkere standaarduitrusting
  • Grotere actieradius ë-Berlingo

De Citroën Berlingo is zowel binnenin als aan de buitenkant vernieuwd. Het nieuw geïntroduceerde smartphone-station behoort voortaan tot de standaarduitrusting en aan de voorzijde is het nieuwe merklogo te zien. Door middel van een app die u kunt downloaden op uw telefoon kunt u via spraakbesturing dan wel stuurwielbediening handsfree navigeren, bellen of de radio bedienen. Het interieur is optioneel uitgerust met een digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen voor de bediening van infotainment. Ook op andere vlakken is de standaarduitrusting uitgebreid, vooral ook op het gebied van veiligheidssystemen en assistentie. Zo voldoet de Citroën Berlingo aan de nieuwste veiligheidseisen. Bij de volledig elektrische Citroën ë-Berlingo is de actieradius toegenomen tot wel 330 km (WLTP).

De vernieuwde Citroën Berlingo is leverbaar vanaf € 18.900 en de vernieuwde Citroën ë-Berlingo met elektrische aandrijving vanaf € 29.690. Voor de Citroën Berlingo is dat een klantvoordeel van € 1.900 ten opzichte van het voorgaande model en bij de ë-Berlingo bedraagt het voordeel zelfs € 4.260.

 

2 – Het middelgrote segment: de Citroën Jumpy

  • Vernieuwd interieur en exterieur
  • Citroën ë-Jumpy met 350 km actieradius (WLTP) en e-PTO

De Citroën Jumpy is voorzien van een geheel nieuwe voorzijde, optioneel met kenmerkende led-verlichting volgens de nieuwste designtaal van Citroën. Ook het interieur is grondig vernieuwd met onder meer een optioneel digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen voor de bediening en weergave van talloze functies. Daarnaast is de standaarduitrusting aanzienlijk uitgebreid, zo ook op het gebied van elektronische veiligheidstechnologie. Daarmee voldoet de Jumpy aan de nieuwste veiligheidseisen. De BlueHDi 100 dieselmotor is niet langer leverbaar, maar in plaats daarvan is de BlueHDi 120 dieselmotor voortaan te combineren met de verlengde L3-variant.

De volledig elektrische Citroën ë-Jumpy heeft een nog grotere actieradius dan voorheen, nu tot wel 350 km (WLTP). Daarnaast is de ë-Jumpy leverbaar met een elektrische Power Take-Off (e-PTO) om externe apparaten van stroom te voorzien, bijvoorbeeld op plekken waar elektriciteit niet voorhanden is.

De vernieuwde Citroën Jumpy is leverbaar vanaf € 26.300 en de vernieuwde Citroën ë-Jumpy met elektrische aandrijving vanaf € 37.900. Dat is in beide gevallen een klantvoordeel van € 1.700 ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting.

 

3 – Het grote segment: de Citroën Jumper

  • Volledig vernieuwd interieur
  • Standaard met veel geavanceerde assistentiesystemen

De vernieuwde Citroën Jumper draagt een grille met het nieuwe merklogo. Het grootste nieuws is binnenin te vinden in de vorm van een volledig vernieuwd interieur. Het dashboard is optioneel voorzien van een digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen voor de bediening en weergave van infotainment. Een optionele 8-traps automaat zorgt voor nog meer rijcomfort. Verder kan de Jumper worden geleverd met zestien slimme assistentiesystemen voor de bestuurder. Daarmee is de vernieuwde Citroën Jumper de meest geavanceerde bedrijfswagen in zijn segment. Autonome rijfuncties op level 2 behoren tot de mogelijkheden. Ook de bestaande (veiligheids)uitrusting is vernieuwd en uitgebreid om te voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen. De actieradius van de volledig elektrische Citroën ë-Jumper bedraagt tot wel 420 km (WLTP). Ook is de Jumper beschikbaar met een laadvolume tot wel 22m3.

De vernieuwde Citroën Jumper is leverbaar vanaf het formaat L2H1 met een vanafprijs van € 29.300,-. Dat is een klantvoordeel van € 2.800,- ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting. De Citroën ë-Jumper (leverbaar vanaf L3) heeft een vanafprijs van € 54.500,-, een klantvoordeel van maar liefst € 13.280,-.