Private lease van de Citroën-SUV’s C3 Aircross en C5 Aircross is tijdelijk voordelig. Lease een voorraadmodel en je bent tot 1.920 euro voordeliger uit.

Het privéleasen van de Citroën C3 Aircross of C5 Aircross is tijdelijk voordelig. Kies een exemplaar uit geselecteerde voorraad en elke maand weer ontvang je korting op het leasetarief. Zo kun je de C5 Aircross PureTech 130 S&S Feel nu all-in rijden vanaf 509 euro per maand in plaats van 549 euro. Na afloop van het 60 maanden durende contract is het voordeel opgelopen tot 2.400 euro.

Met het voordelige private lease-product kun je jaarlijks 10.000 km rijden. Het wordt aangeboden door Citroën Private Lease en uitgevoerd door de dealer. Deze regelt alles voor je, van het rijklaar maken, via het betalen van belasting en verzekering, tot het onderhoud. Zelf ben je alleen nog verantwoordelijk voor variabele kosten als brandstof en boetes. Je kunt terugvallen op het Keurmerk Private Lease.

En kies je voor Private Lease Flex – beëindigen tussendoor zonder kosten – dan betaal je daarvoor nu geen 20 maar 10 euro per maand. Dat is ook nog eens 600 euro cadeau.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • elke maand voordeel
  • ook korting op Flex-lease
  • Keurmerk Private Lease

Onder de actie vallen de uitrustingen Live (vanaf 349 euro per maand all-in), Feel, Shine en Origins van de C3 Aircross en de C5 Aircross Feel en Shine. Deze zijn, tegen beperkte meerprijs, uit te rusten met extra accessoires. Ook kun je private lease-voorzieningen bijbestellen zoals winterbanden of aanvullende verzekeringen. Vraag de Citroën-dealer naar de mogelijkheden.

Update

Citroën heeft deze actie verlengd, zolang de voorraad strekt. De looptijd van het contract is verlengd, de prijs van de C5 Aircross eveneens. Tijdens de Corona-crisis is Home Delivery gratis.