Citroën introduceert een nieuwe C-Series-uitvoering voor de C3, C3 Aircross en C5 Aircross. Deze speciale versie heeft een royale standaarduitrusting en onderscheidende in- en exterieurstijl dankzij unieke kleuren en materialen.

Voor de nieuwste C-Series heeft Citroën een nieuw Color Pack Anodised Bronze samengesteld. De bronzen accenten zorgen voor meer elegantie en een dynamische uitstraling. Voor extra onderscheid zijn de C-Series-modellen voorzien van een embleem in reliëf met de naam van de gelimiteerde serie.

Citroën C3 C-Series

De nieuwe Citroën C3 C-Series is gebaseerd op de uitvoering Feel en voorzien van accenten in Anodised Bronze. In het stijlvolle interieur is het dashboard gecoat in Alba Grey TEP met wit stiksel en satijnchromen omlijsting. Ook standaard zijn de 16-inch lichtmetalen Matrix-wielen, extra getinte ramen achter en het Visibility Pack. De Citroën C3 C-Series is leverbaar vanaf € 23.550, waarmee het klantvoordeel oploopt tot € 1.240.

Citroën C3 Aircross C-Series

De nieuwe Citroën C3 Aircross C-Series heeft een nog stoerder uiterlijk dankzij de 16-inch lichtmetalen X Cross-wielen en het nieuwe Pack Color Anodised Bronze met bronzen exterieuraccenten. Het interieur is bekleed met stof in Mica Grey en het dashboard is uitgevoerd in Origami Grey TEP. De C3 Aircross C-Series is leverbaar vanaf € 29.980. Het klantvoordeel bedraagt € 600.

Citroën C5 Aircross C-Series

Ook de nieuwe C5 Aircross C-Series is voorzien van het Pack Color Anodised Bronze. De Advanced Comfort-stoelen zijn uitgevoerd in Wild Black met een design dat refereert aan de Airbumps. De connectiviteit aan boord wordt verzorgd door het standaard My Citroën Drive navigatie met een 10-inch HD-scherm, Android Auto, Apple CarPlay en My Citroën Assist. De Citroën C5 Aircross C-Series is leverbaar vanaf € 40.890. Klanten profiteren van € 1.000 voordeel.