Een vakjury heeft de Citroën ë-Jumpy uitgeroepen tot International Van of the Year 2021. Zij noemt de bedrijfswagen een praktische oplossing voor hedendaagse mobiliteit, met behoud van de bruikbare voordelen van de brandstof-uitvoering.

De Citroën ë-Jumpy mag in 2021 de titel International Van of the Year (Internationale Bestelauto van het Jaar) dragen. De bedrijfswagen is onder meer tot winnaar gekroond vanwege de hedendaagse styling, de comfortopties en laadkwaliteiten. Met het aanbod van meerdere uitvoeringen blijft Citroën Bedrijfswagens trouw aan de bedrijfsfilosofie om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.

In het bijzonder maakt de keuze van accupakketten met een verschillend bereik de elektrische Jumpy bruikbaar zowel in steden – waar steeds vaker voldaan moet worden aan ‘zero emissie’ – én in landelijke gebieden. In specifieke zaken, zoals laadopties en on-board informatievoorziening over het stroomverbruik, voorziet Citroën eveneens.

Het is de zesde keer dat Citroën deze internationale onderscheiding binnenhaalt. Vorig jaar viel de Citroën Berlingo in de prijzen. Ook in 2021 gaat de hoofdprijs mede naar de aan de ë-Jumpy verwante Peugeot e-Expert en Opel Vivaro-e.