Citroën heeft nu ook van de C5 Aircross zo’n fraaie C-Series uitvoering. Met nieuwe kleuren, materialen en extra comfort. Per direct leverbaar vanaf 36.390 euro.

En dat is drie: na de C3 Aircross en C4 Cactus breidt Citroën de C-Series uit met de C5 Aircross. Het neemt daarvoor deze SUV in Feel-uitvoering en voegt er extra rijhulpsystemen, subtiele kleuraccenten en fraaie materialen aan toe. Je kunt de handgeschakelde C5 Aircross PureTech 130 vanaf 40.090 euro bestellen, met EAT8-automaat vanaf 40.150 euro. Dat betekent dat je slechts 600 euro meer betaalt dan voor de C5 Aircross Feel.

Extra veiligheids- en assistentiesystemen

In deze speciale C5 Aircross beschik je als automobilist over adaptieve cruise control – op de EAT8 met Stop & Go-functie), grootlichtassistent, verkeersbordherkenning en een noodremsysteem met herkenning van voetgangers en fietsers (ook ’s nachts). Dat maakt het rijden een stuk makkelijker en minder stressvol.

Pack Color

Met het Pack Color ‘Anodised Red’ introduceert Citroën een nieuw, rood kleuraccent op de voorbumper, de airbumps en op de onderzijde van de dakrails. Dit matcht goed met de metallic lak Steel Grey. Overigens is de C-Series ook leverbaar in Polar White, Pearl White, Platinum Grey en Perla Nera Black. Het interieur – dashboard, de comfortstoelen en matten – zijn afgewerkt met witte of rode sierstiksels. Prachtig!

Update

Bovenstaande prijzen en uitrusting aangepast naar situatie januari 2021.