Op het Pack Prestige voor je nieuwe Citroën C4 SpaceTourer betaal je nu 1.000 euro minder. De actie geldt ook voor de Business-uitvoeringen.

Citroën biedt tijdelijk het Pack Prestige met korting aan. In plaats van 2.200 euro betaal je slechts 1.200 euro, de overige 1.000 euro aan opties krijg je van het merk cadeau. De actie geldt bij bestelling van een Citroën C4 SpaceTourer in het Feel-uitrustingsniveau of een C4 SpaceTourer Business.

Het Pack Prestige bestaat uit een ’thuiskomer’ band, 17 inch lichtmetalen velgen in het design Shamal Noir, plus twee pakketten: Style 3D en Park Assist.

Het Pack Style 3D omvat led-achterlichten met 3D-effect, led-dagrijverlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers, extra getinte ramen achter, een zwarte kunststof insert voor de onderzijde van de voorbumper en een verlichte omlijsting van de kentekenplaat vooraan. Het Park Assist-pakket voegt hier nog automatisch inparkeren, dodehoekdetectie, parkeersensoren vóór, een achteruitrijcamera en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan toe.

Update

Niet langer geldig voor de Grand C4 SpaceTourer.