De Citroën C4 Cactus is te bestellen als C-Series, met subtiele roodaccenten aan in- en exterieur. Op de toegevoegde accessoires ontvang je 960 euro korting.

Citroën heeft de C4 Cactus in Feel-instapniveau genomen en daar een reeks extra’s aan toegevoegd. Daarnaast heeft het de auto met subtiele rode accenten afgewerkt. Voilà, dat is de C4 Cactus C-Series. De waarde van de extra’s bedraagt 1.550 euro, maar jij betaalt daarvan slechts 590 euro. De overige 960 euro neemt Citroën voor eigen rekening.

Bekijken we de C-Series, dan zien we Citroën Advanced Comfort Stoelen met stoffen bekleding in grijs/rood met witte stiksels. Ook de vloermatten, dashboardonderdelen en deurgrepen zijn in deze tinten uitgevoerd. Aan de buitenzijde zijn de Airbump-luchtkussentjes en mistlampen van rode accenten voorzien. De speciale C4 Cactus heeft getinte ruiten achteraan en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In de auto beschik je over Citroën Connect Nav DAB+ infotainment. Dit biedt onder meer spraakbesturing, Mirror Screen met Apple CarPlay smartphone-uitwisseling, vier keer per jaar navigatie-kaartupdates, plus een abonnement van 36 maanden op Citroën Connected Services.

De C4 Cactus C-Series is nog altijd met dieselmotor beschikbaar, echter niet langer met automaat. De handgeschakelde 100 pk sterke uitvoering is verkrijgbaar vanaf 28.050 euro. Op benzine is alleen nog de C4 Cactus C-Series leverbaar met PureTech 110 S&S-benzinemotor, vanaf 25.140 euro.

Update

Leverbare motoriseringen aangepast naar situatie november 2020.