Citroën introduceert de C4 Cactus C-Series, een speciale uitvoering die is te herkennen aan de rode accenten aan de buiten- en binnenkant. De meerprijs ten opzichte van de Feel-uitvoering bedraagt 590 euro.

Citroën komt met een speciale uitvoering van de C4 Cactus op basis van de uitvoering Feel. De C-Series zijn te herkennen aan de rode accenten in de voorbumper en de stootstrips aan de zijkant. Het model is verder aangekleed met C-Series-badges en privacy glass.

Binnenin keert de kleur rood terug in de vloermatten en de stoelbekleding, die verder is afgewerkt met witte stiksels. Een speciale toplaag voor het dashboard en C-Serie-logo’s maken de aankleding van de nieuwe uitvoering compleet.

De uitrusting omvat alle voorzieningen van de Feel-uitvoering, waaronder airconditioning met automatische klimaatregeling, een uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem met aanraakscherm en licht- en regensensoren. Citroën levert de C4 Cactus C-Series met 110 pk sterke benzinemotor en de BlueHDI dieselmotoren met 100 en 120 pk. De meerprijs bedraagt 590 euro, waardoor de vanafprijs op 24.800 euro komt te liggen. Bestellen kan per direct.