Slechts beperkt verkrijgbaar is de Citroën C3 Saint James. Deze speciale uitvoering is samen ontworpen met het gelijknamige kledingmodel. In de prijs zit optievoordeel verwerkt.

Het kledingmerk Saint James staat bekend om z’n marine-thema én – net als Citroën – om een chic maar ongedwongen karakter. Niet gek dat de gelijknamige Citroën C3, door het automerk samen met het fashion label ontworpen, een uniek, kleurrijk en trendy model is geworden. Ben je geïnteresseerd om deze auto te gaan rijden, let dan op: de C3 Saint James is een ‘limited edition’, dus slechts beperkt verkrijgbaar.  

Je bestelt de speciale uitvoering van de Citroën C3 in een van de zes lakkleuren. Het dak heeft de contrastkleur zwart of wit en is voorzien van een daksticker met grafisch design. Ook de achterstijlen worden bestickerd. Een aantal accenten, bijvoorbeeld de sierstiksels op de stoffen stoelbekleding en de matten – worden in rood, wit en blauw uitgevoerd. 

Voordeel op de extra accessoires

De Citroën C3 Limited Edition Saint James krijgt twaalf rijhulpsystemen mee en vijf connectiviteitstechnologieën. De uitrusting is gebaseerd op het niveau Feel, maar Citroën voegt extra accessoires toe. Je kunt daarbij denken aan een achteruitrijcamera, parkeersensoren, een met leder bekleed stuurwiel en dito schakelpook en handremhendel, extra getinte ruiten achteraan en 16 inch lichtmetalen wielen. Van de extra waarde à 2.250 euro betaal je zelf slechts 1.500 euro.

Zo kun je de ‘casual chic’ C3 Saint James al bestellen vanaf 25.080 euro. Je krijgt dan de PureTech 110 S&S mee met handgeschakelde zesbak. Er is ook een EAT6-automaatversie.

Update

Prijs aangepast naar prijspeil 2022.