In navolging van het succes van de eerste samenwerking in Japan hebben Citroën en het modemerk Saint James een speciale uitvoering van de C3 ontwikkeld. De Citroën C3 Saint James limited edition.

De Citroën C3 Saint James limited edition is gebaseerd op de reeds rijk uitgeruste Feel. De speciale versie wordt gekenmerkt door het contrasterende dak in zwart of wit, gecombineerd met het White Color Pack. De C3 Saint James is direct te herkennen aan de blauwe, witte en rode daksticker, gesigneerd door Saint James. Ook kenmerkend voor de C3 Saint James zijn de 16-inch Hellix Diamond Cut lichtmetalen wielen.

In het interieur wordt het kleurenthema van Saint James voortgezet. Uiteraard ontbreken de Advanced Comfort-stoelen niet voor maximaal comfort. Een decoratieve chevronband met het label Saint James op het bovenste deel van de rugleuning en rode stiksels boven de band doen denken aan wollen klossen (bobbins) en de kenmerkende streep van het beroemde marinière-zeemansjasje.

De C3 Saint James is uitgerust met een met leder bekleed stuurwiel, elektrisch bedienbare ramen en extra getint glas . De C3 Saint James profiteert ook van alle rijhulpsystemen van Feel-uitvoering en maakt parkeren nog gemakkelijker met de toevoeging van parkeersensoren en een achteruitkijkcamera.

De Citroën C3 Saint James limited edition met de PureTech 110 benzinemotor en handgeschakelde transmissie is leverbaar vanaf € 23.690. Een automaat is er vanaf € 25.690.

De orderboeken van de C3 Saint James limited edition zijn geopend en de levering start in september 2021.