Wie een Citroën C3 C You! wil bestellen, moet dat nu doen. Er zijn slechts honderd stuks leverbaar, maar wel tegen instapprijs. Je kunt deze leuke, compacte Citroën kopen of privéleasen.

Citroën komt met een aantrekkelijke uitvoering van de C3, genaamd de C3 C You! Aan de ene kant kun je die net zo leuk personaliseren als elke andere C3, aan de andere kant heeft het merk al een voorzetje gedaan. Zo zijn de mistlampen vooraan voorzien van witte sierlijsten, de buitenspiegels – elektrisch verstelbaar en verwarmbaar – zijn in dezelfde kleur gespoten en kennen de achterstijlen zwart/witte accenten. De auto is in zes carrosseriekleuren leverbaar, het dak optioneel in Opal White voor een two-tone kleurstelling.

Net als andere Citroën C-series onderscheidt de C3 C You! zich door meer dan een uniek design: de compacte Citroën is tevens voorzien van comfortsnufjes en de laatste technologie. Standaard zijn bijvoorbeeld airco, stoelverwarming, parkeersensoren, Hill Start Assist, cruise control met snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning, een verstelbaar stuurwiel en een verstelbare bestuurdersstoel.

Er zijn voor Nederland slechts honderd exemplaren van de Citroën C3 C You! beschikbaar. Kopen kan vanaf 17.490 euro. Met private lease is de speciale C3 vanaf 299 euro per maand te rijden (60 maanden / 10.000 km/jaar). De auto heeft een PureTech 83 (pk) benzinemotor en handbak met vijf verzetten. Voorlopig zal de Citroën C3 C You! de instap-Citroën zijn, aangezien deCitroën C1 dit najaar uit productie gaat.