De vernieuwde Citroën C3 is nog altijd te bestellen als C-Series. Deze speciale serie heeft extra uitrusting waarvan je 1.300 euro aan opties gratis krijgt.

Vorige zomer arriveerde in de Citroën-showrooms de vernieuwde Citroën C3. Met enkele technische verbeteringen, uiterlijke wijzigingen en meer individualiseringsmogelijkheden is de compacte Citroën er alleen maar aantrekkelijker op geworden. Bovendien kun je de vernieuwde C3 bestellen in een speciale uitvoering, de C-Series.

Deze Citroën C3 C-Series is in de basis een C3 in Feel-uitrustingsniveau. Daar voegt het Franse merk extra’s aan toe ter waarde van 2.000 euro. Jij betaalt echter slechts 700 euro meerprijs, zodat je 1.300 euro aan accessoires gratis krijgt.

Alle voordelen op een rij

  • extra accessoires
  • met € 1.300,- voordeel
  • diverse motoren

De extra’s bestaan uit parkeersensoren achter, getinte achterste ruiten, 16 inch lichtmetalen wielen in Matrix-design, One-touch elektrisch bedienbare ramen voor en achter inclusief anti-klemvoorziening, stoffen bekleding met accentstiksels op de stoelen, plus specifieke deurgrepen. Ook worden aan in- en exterieur accenten toegevoegd, bijvoorbeeld op de C-stijl, het dak, de mistlampen en het dashboard.

Standaard wordt de carrosserie gespoten in de kleur Soft Sand. Optioneel zijn de lakken Polar White, Platinum Grey, Steel Grey en Perla Nera Black verkrijgbaar. De vanafprijs ligt op 21.540 euro, voor de handgeschakelde PureTech 83 S&S-motorisering. Ook een 110 pk-benzinemotor en een diesel zijn verkrijgbaar als C3 C-Series.

Update

Prijzen en voordeel aangepast naar prijspeil december 2021.