Klaver Autogroep in Alkmaar bestaat uit de bedrijven: Klaver Auto, Autoschade Roos en Klaver Lease.

Voor Klaver Auto zijn wij op zoek naar versterking in onze showroom. Ons bedrijf is Citroën erkend, en we zijn all round universeel Eurorepar Car Service en daarmee aangesloten tot Stellantis. Wij richten ons voornamelijk op Citroën en de merken van Stellantis (o.a. Peugeot, DS, Opel)

Klaver bestaat al sinds 1937 en is nog steeds een familiebedrijf. In de 3 bedrijven werken zo’n 40 collega’s. We zijn een platte en informele organisatie met een echte ‘we doen het met z’n allen’-mentaliteit. Bij ons geen callcenter of telefoon-bandjes met keuzemenu’s maar gewoon ‘ouderwets’ persoonlijk contact. Onze missie is dan ook dat wij onze klanten compleet uitgerust de weg op laten gaan.

Wij zijn op zoek naar een

Autoverkoper

Je werkzaamheden bestaan uit fotograferen, adverteren en presenteren van onze (occasion) voorraad op internet en in de showroom, met als doel: een lead generen. Je hart begint dan ook sneller te kloppen als er een nieuwe lead binnen komt. Dat kan in de showroom zijn, telefonisch of via internet. Je doet er dan ook alles aan om die lead om te zetten in een afspraak en een proefrit. Die proefrit zet je met zorg klaar, want je weet: je krijgt maar 1 kans voor een eerste inruk.

Je luister goed naar de klant, leeft je in en bespreekt de wensen. Je combineert die met onze mogelijkheden en voorraad en zoekt zo de juiste auto of opties voor de klant. Tijdens de proefrit richt je je op de eventuele inruilauto en bepaalt de waarde. Nu komt het moment van de waarheid. Kan jij de klant verleiden tot het kopen van de auto?

Als de handtekening is gezet geniet van je inspanning. Je kijkt uit naar het moment van de aflevering én het verkrijgen van weer een nieuwe lead.

Wij zoeken:

  • iemand die voldoening haalt uit het verkopen van producten of diensten
  • een sociaal en commercieel ‘mensen-mens’ met een groot empathisch vermogen
  • iemand die interesse in auto’s heeft en kennis van het bepalen van inruilwaarde
  • een afgeronde commerciële MBO opleidingen
  • in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

  • een afwisselende baan in een hecht team, waarbinnen je een grote mate van vrijheid krijgt
  • ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • een goede CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden; Salaris is conform CAO en ervaring.
  • wij hebben geen koopavond, maar de zaterdag is wel een vaste werkdag.
  • zoek je geen fulltime baan? 4 dagen werken is bespreekbaar.

Meer informatie gewenst? Neem contact op door te bellen met 072-5208898 of kom langs: Berenkoog 2 Alkmaar.

Stuur je motivatie en CV naar elke@klaverautogroep.nl