Klaver Lease

Wilt u ook onbezorgd rijden, zorgeloos genieten, zonder verrassingen? Kies dan voor Private Lease van Klaver Lease. Onze eigen leasemaatschappij waarbij u altijd heldere afspraken heeft en geen verrassingen achteraf.

Inclusief
Reparatie & onderhoud
Inclusief
Allrisk verzekering
Inclusief
Wegenbelasting
Inclusief
Pechhulp

Lease aanbod

In onze showroom vindt u een ruim aanbod auto’s op voorraad die wij zowel zakelijk als privé als leaseauto kunnen aanbieden en waarmee u direct compleet uitgerust kunt wegrijden!

U kunt bij ons uw huidige auto inruilen en dit bijvoorbeeld als aanbetaling gebruiken zodat uw maandlasten lager uitvallen. Wij denken en rekenen graag met u mee.

Liever zelf samenstellen?

Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk onze Citroën modellen en vraag eenvoudig een lease-offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Private Lease: leasen voor particulieren

Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af met een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij, loopt u geen risico op restwaardeverlies.

Keurmerk Private Lease

Klaver Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten.

Dankzij het keurmerk kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.  

De maandbedragen zijn inclusief:

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig
 • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
 • Premie van een verzekering of de kosten van het treffen door de leasemaatschappij van een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
 • Kosten van pechhulp
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur of na een kortere periode indien dat in de Aanvullende voorwaarden bepaald is
 • Eventueel andere kosten, indien dat is bepaald in het leasecontract

Optioneel kiest u voor:

 • Vervangend vervoer in Europa
 • Vervangend vervoer direct / na 24 uur
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Schade inzettenden verzekering

Meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook op 088 374 17 57.

Hieronder kun je alle voorwaarden terugvinden en downloaden als pdf-bestand: